Lýsing:
The world of charcuterie is at your fingertips Even if you’ve never cooked a slab of bacon in your life, you can prepare sausage and cured meats at home! In Charcuterie for Dummies, you’ll learn everything you could possibly need to get started, from choosing the right gear and finding quality raw ingredients, all the way through taking your parties to the next level with epic charcuterie boards. Salami, bacon, prosciutto, and good-old-fashioned sausage are all on the menu with Charcuterie for Dummies.
Author and meat master Mark LaFay will help you keep things safe and sanitary, equip you with some seriously awesome recipes, and teach you a thing or two about which beers and wines to serve up with your meat. Choose a chapter and get started! Get started curing meats at home with the highest quality raw ingredients, equipment, and recipes Make everything from sausage and bacon to prosciutto, salami, and more Learn how to pair your homemade meats with jams, nuts, cheeses, and pickles for epic charcuterie boards Take your new hobby to the next level with more advanced recipes and beverage pairings Whether you’re a total beginner or coming in with some previous knowledge, Charcuterie for Dummies will unleash your culinary creativity!.
Annað
- Höfundur: Mark LaFay
- Útgáfa:1
- Útgáfudagur: 2020-07-14
- Hægt að prenta út 10 bls.
- Hægt að afrita 2 bls.
- Format:ePub
- ISBN 13: 9781119748700
- Print ISBN: 9781119690788
- ISBN 10: 1119748704
Efnisyfirlit
- Cover
- Introduction
- About This Book
- Foolish Assumptions
- Icons Used In This Book
- Beyond the Book
- Where To Go From Here
- Part 1: Getting Started With Charcuterie
- Chapter 1: Get the Gear
- Meat Grinders
- Sausage Stuffers
- Meat Slicer
- Smokers
- Curing Chambers
- Scientific Meters
- Small Wares
- Properly Caring for Your Gear
- Shopping for Gear Locally
- Shopping for Gear Online
- Chapter 2: Working with Potentially Hazardous Food
- Personal Hygiene
- Before You Get Started
- Protecting Against Pathogens of Concern
- Pathogens of Concern
- How to Find Help
- Chapter 3: Quality In, Quality Out
- Thinking Twice about Commodity Protein
- Purchasing Protein from a Farmer
- Meat the Butcher
- Working with Wild Game
- Selecting Your Spices
- Chapter 1: Get the Gear
- Chapter 4: Fresh and Dry-Cured Whole Muscles
- Fresh-Cured Bacons
- Dry-Cured Meats
- Curing Seafood
- Chapter 5: Grinding and Stuffing Sausage
- Grinding Sausages!
- Emulsified Sausages
- A Word about Casings
- Stuffing and Linking Sausage
- Chapter 6: Getting Fresh with Sausages
- Chapter 7: You Say Salami, I Say Salame
- Fermenting Sausage
- Ensuring Your Salami Is Secure with a Bubble Knot
- Molding the Next Generation of Salami
- Drying Your Salami
- Chapter 8: Always the Entertainer
- Sourcing Great Proteins
- Say Cheese
- Condiments and Accouterments
- Bringing It All Together!
- Chapter 9: Wine and Charcuterie
- Making Wine
- Red Wines
- White Wines
- Chapter 10: Beer and Charcuterie
- Making Beer
- Popular Beer Styles
- Chapter 11: Ten Wines Under $25 to Impress Your Guests
- Joseph Drouhin Saint-Véran Chardonnay
- Pico Maccario Lavignone Barbera d’Asti
- Substance Cabernet
- Gouguenheim Malbec Reserva
- Pierre Sparr Cremant Rosé
- Theorize Zinfandel
- Roger Neveu Sancerre
- Angelo Negro Angelin Langhe Nebbiolo
- Mestres 1312 Cava Brut Reserva
- Campuget 1753 Rosé
- Chapter 12: Ten Meats You Must Try
- La Quercia Acorn Edition Prosciutto
- Smoking Goose Delaware Fireball
- Mousse de Foie Gras de Canard
- Grammy Mae’s Summer Sausage
- Figatelli from Les Cochons Tout Ronds
- 18-Month Prosciutto di Parma with Black Truffles
- Cinco Jotas Acorn-Fed Ibérico Ham
- Benton’s Hickory Smoked Bacon
- Brooklyn Cured Bresaola
- Mole Salami
UM RAFBÆKUR Á HEIMKAUP.IS
Bókahillan þín er þitt svæði og þar eru bækurnar þínar geymdar. Þú kemst í bókahilluna þína hvar og hvenær sem er í tölvu eða snjalltæki. Einfalt og þægilegt!Rafbók til eignar
Rafbók til eignar þarf að hlaða niður á þau tæki sem þú vilt nota innan eins árs frá því bókin er keypt.
Þú kemst í bækurnar hvar sem er
Þú getur nálgast allar raf(skóla)bækurnar þínar á einu augabragði, hvar og hvenær sem er í bókahillunni þinni. Engin taska, enginn kyndill og ekkert vesen (hvað þá yfirvigt).
Auðvelt að fletta og leita
Þú getur flakkað milli síðna og kafla eins og þér hentar best og farið beint í ákveðna kafla úr efnisyfirlitinu. Í leitinni finnur þú orð, kafla eða síður í einum smelli.
Glósur og yfirstrikanir
Þú getur auðkennt textabrot með mismunandi litum og skrifað glósur að vild í rafbókina. Þú getur jafnvel séð glósur og yfirstrikanir hjá bekkjarsystkinum og kennara ef þeir leyfa það. Allt á einum stað.
Hvað viltu sjá? / Þú ræður hvernig síðan lítur út
Þú lagar síðuna að þínum þörfum. Stækkaðu eða minnkaðu myndir og texta með multi-level zoom til að sjá síðuna eins og þér hentar best í þínu námi.
Fleiri góðir kostir
- Þú getur prentað síður úr bókinni (innan þeirra marka sem útgefandinn setur)
- Möguleiki á tengingu við annað stafrænt og gagnvirkt efni, svo sem myndbönd eða spurningar úr efninu
- Auðvelt að afrita og líma efni/texta fyrir t.d. heimaverkefni eða ritgerðir
- Styður tækni sem hjálpar nemendum með sjón- eða heyrnarskerðingu
- Gerð : 208
- Höfundur : 16155
- Útgáfuár : 2020
- Leyfi : 380